Microsoft 365 heeft nieuwe tools beschikbaar voor PowerPoint en Word.

Deze tools kan je gebruiken om indrukwekkende content te maken met embedded 3D animaties in PowerPoint en Word, digitale peninkt in tekst converteren naar een PowerPoint dia en krachtige inhoud samenstellen aan de hand van dia-aanbevelingen in PowerPoint.

Breng jouw content tot leven met embedded 3D animaties in Microsoft Word en PowerPoint. Super gaaf is dit. Je kan eenvoudig embedded 3D geanimeerde modellen plaatsen en gebruiken. Deze functie is nu beschikbaar.

 

Access-Programmeurs-PowerPoint

Converteer inkt naar tekst en vormen tegelijkertijd.

Je hebt nu meer natuurlijke manieren om met inkt in PowerPoint te werken. Je kan je digitale peninkt gemakkelijk in tekst op een dia converteren. En wanneer je een complexer diagram tekent met woorden en vormen, kan je alles in de dia selecteren en dit in één keer naar tekst of vormen converteren.

 

Access-Programmeurs-InkinPowerpoint

Stel krachtige inhoud met samen met dia-aanbevelingen in PowerPoint

Designer in PowerPoint gebruikt artificial intelligence (AI) en natuurlijke taalverwerking om tekst om te zetten in samengestelde dia-aanbevelingen. Deze aanbevelingen bevatten meerdere ontwerpsuggesties, SmartArt en pictogrammen om jouw ideeën tot leven te brengen. Je zult tijd besparen, in de design flow blijven, duidelijker communiceren met beelden en betere dia’s maken.

 

Access-Programmeurs-Designer


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bel nu!