Access in the cloud?

Ja dat kan, met Access in the Cloud

Access in the Cloud: een uniek procedé waarbij wij een bestaande MS Access database snel en efficiënt ombouwen naar een Cloud-Applicatie: Access2Cloud

Als basis dient het door ons ontwikkelde MS-Access-Webplatform waarin alle elementen zitten voor een goed werkende webapplicatie. De basis voor uw MS Access in the Cloud database.

Wat kan je met Access2Cloud?

In principe alles wat uw bestaande MS Access database nu ook al kan. De database draait in the Cloud waardoor er werkelijk een wereld van extra mogelijkheden beschikbaar komt. 

Denk aan koppelingen met alle denkbare databronnen van bekende software. Dat kan je eigen data zijn van bijvoorbeeld een boekhoud- of logistiek programma, maar ook data van derden. Bijvoorbeeld het weerbericht, beurskoersen, valutawaarden of online prijslijsten van een leverancier. Zo zit je er nooit meer naast met actuele data.  

Voordelen van MS Access in the Cloud

  •  Toegankelijkheid en flexibiliteit

Een van de balnagrijkste voordelen van het verplaatsen van een MS Access database naar de cloud is de verbeterde toegankelijkheid en flexibiliteit. Door een database in de cloud te hosten, kunnen gebruikers overal ter wereld er bij via het internet. Dit betekent dat medewerkers op afstand kunnen werken, klantgegevens kunnen raadplegen tijdens vergaderingen en zelfs onderweg toegang hebben tot belangrijke informatie. 

  • Veiligheid en back-ups

Wanneer u uw MS Access database in de cloud plaatst, wordt deze gehost op beveiligde servers die beschermd zijn tegen fysieke schade en ongeoorloofde toegang. Dit vermindert het risico op gegevensverlies of -diefstal.

Bovendien bieden veel cloudproviders automatische back-upfuncties. Uw gegevens worden veilig opgeslagen en zijn altijd beschikbaar, zelfs in het geval van een hardwarestoring of andere noodsituaties.

  • Kostenbesparing

In plaats van te investeren in dure hardware, softwarelicenties en onderhoudskosten, betaalt u alleen voor de resources die u daadwerkelijk gebruikt in de cloud. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over software-updates of het upgraden van hardware. Deze taken worden allemaal uitgevoerd door uw cloudprovider, waardoor u tijd en geld bespaart die anders aan IT-beheer zouden worden besteed.

  • Samenwerking en integratie

Met een MS Access database in de cloud kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd werken aan dezelfde gegevens, wat de productiviteit en efficiëntie ten goede komt. Daarnaast brengt u eenvoudig integraties tot stand met andere cloudtoepassingen en -diensten. Dit maakt het mogelijk om gegevens uit verschillende bronnen te combineren en te analyseren, wat ongetwijfeld tot waardevolle inzichten leidt, waardoor er betere beslissingen genomen kunnen worden.

 

Vrijblijvend sparren over Access in the Cloud?

Neem vandaag nog contact met ons op. Dat is gratis en je bent snel een stuk wijzer! 

All Rights Reserved

Diensten

Bel ons

020 486 9250

Maandag – Vrijdag, 9:00 tot 17:30.

© Access Programmeur | Barentszplein 6B | 1013 NJ Amsterdam | 020-6254 254 | info@access-programmeurs.nl